Más történeteim

Sziasztok!

Itt általam írt történeteket találtok fülszöveggel együtt, hogy legyen valami kiindulási alapotok.
Jó olvasást!

~Liz


*

Bizonytalan szerelem
//Ziall Horlik//

(Befejezett)"Larry Stylinson nem csak egy bullshit, de Ziall Horlik vajon létezik? Annak ellenére, hogy a mára már hasonló sikerekkel rendelkező Zayn Malik, még 2015-ben szakított a One Directionnel, és külön utakon kezdte építgetni karrierjét?
Nos, ezt senki nem hinné, és már majdnem az egész világ elfelejtette a kettőjük plátói kapcsolatát.

Na, de mi történik akkor, ha a srácokat újból összehozzák, hogy együtt adjanak egy tízéves, jubileumi koncertet?"

LINK.
*

Hot & Cold
/+18/
//Larry Stylinson//

(Befejezett)"Már hetek óta, minden hétvégén látom kisfiúsan édes arcát, és kisportolt, tökéletes alakját. Egyszerűen akarom őt, és látom rajta, hogy benne lenne a dologban. Meg fogom fektetni a kis kékszemű srácot, akivel hetek óta szemezek. Az enyém lesz, a nevemet fogja sikítani. - Gondolta Harry... De, vajon mi lesz az este végkimenetele? Louis tényleg olyan szende, mint amilyennek látszik a klub másik feléről?"


*

Mélyrepülés
//Larry Stylinson//


(Befejezett)


Ez egy karácsonyi BLOGra írt történet, aminek kivételesen nincsen fülszövege és nem is saját oldalon van közzétéve. Remélem, ennek ellenére elolvassátok.

LINK:

*

Kiss one another, die for each other
//Larry Stylinson//

(Futó történet)

„Louis-nak nincs baja azzal, ha unalmasnak nevezik, mert tudja jól, igazuk van azoknak, akik így vélekednek róla.
Illetve csak így volt, mert elégnek bizonyult egy kis löket Nialltől, és az életében olyan problémák jelentkeztek, amikre eddig még csak gondolni se mert. Elvégre ki sejtette, hogy a félénk srác meleg? Na és azt, hogy miután rádöbben a másságára, hirtelen megjelenik Harry és Troye, akik egymás szöges ellentétei?
Mindezek ellenére az igazi kérdés az, hogy a szerelem tényleg képes mindent legyőzni - még akkor is, ha egy harmadik személy is jelen van?”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése